DUURZAME INZETBAARHEIDSROUTE

Preventief medisch onderzoek

Een Preventief Medisch Onderzoek (PMO) is een onderdeel van de duurzame inzetbaarheidsroute en meer dan een wettelijke verplichting. Het onderzoek geeft inzicht hoe het is gesteld met de vitaliteit en werk-privébalans van jouw medewerkers. En PMO, met een uitgebreide vragenlijst, geeft zowel voor de werkgever als voor de werknemers inzicht in do’s en don’t om duurzaam inzetbaar te blijven. Voor nu en in de toekomst. Bewustwording en intrinsieke motivatie zijn de eerste stappen voor een gezonde leefstijl.

Duurzame Inzetbaarheidsroute

Het stimuleren van vitaliteit wordt zeer gewaardeerd door medewerkers, zo blijkt uit onderzoek. Aan de andere kant geeft het jouw als werkgever de mogelijkheid om gericht te investeren in jouw medewerkers. In hun vitaliteit en in het verminderen van werkstress. Het PMO wordt door ons uitgevoerd in samenwerking met Adaptics, op eigen locatie, in de Vitaliteitsbus.

Een Preventief Medisch Onderzoek op maat

Wij bieden het PMO onderzoek aan met diverse programma’s op maat. Dit sluit aan bij de behoeften en waarden van jouw bedrijf of organisatie. Om draagvlak te creëren, betrekken wij graag leidinggevenden en medewerkers (projectgroep) erbij om ‘samen mentaal fit te blijven’. Medewerkers ervaren het als prettig dat zij mee mogen denken over vitaliteit en duurzame inzetbaarheid! Het gezamenlijke doel is dat iedereen met een grote glimlach zijn werk blijft doen!