Preventie Route

Doe jij jouw werk met Passie?

We hebben met zijn allen te maken met een bijzondere tijd. Pasen stond voor de deur en het zal voor iedereen heel anders verlopen zijn dan verwacht. Aandacht en begrip voor elkaar krijgt nu een andere betekenis voor velen van ons.

Dit is een mooi bruggetje naar de Preventie-Route, het bedrijf dat ik 14 februari 2020 ben gestart. Door de Corona Crisis is deze start heel anders verlopen dan ik had verwacht. Ik had net mijn logo laten ontwikkelen door bureau Vormgave en begin maart had ik mijn eerste intakegesprek bij een bekend Nijmeegs bedrijf. Alle andere intakegesprekken zijn naar latere datum verschoven. Gelukkig ging deze week de afspraak met een Onderwijsinstelling via videogesprek gewoon door. Het was even wennen want je kent elkaar niet en  het ging uitstekend. Begin mei hebben wij een vervolgafspraak gemaakt. Hier krijg ik positieve energie van!

De Corona Crisis heeft voor mij een verdieping gebracht in het “Samen Mentaal Fitzijn. Kijk maar naar #heldenindezorg, #heldenindeschoonmaak, #heldeninhetonderwijs.

Wat een saamhorigheid, samenwerking en wat zijn we creatief, oplossingsgericht met zijn allen. Wij zijn allemaal HELDEN! Want iedereen in Nederland heeft een uitdaging in deze tijd. Kijk naar alle ondernemers, leidinggevenden en werknemers. De komende tijd zal ik jullie meenemen wat “Samen Mentaal Fit” is?

Deze week is het “Zinvol Werken” of wat veel wordt gebruikt “Met Passie je werk doen”!

Geeft jouw onderneming of jouw werk, jou voldoening, plezier en ervaar jij een  goede Teamspirit? Wellicht zou je graag wat willen veranderen binnen jouw onderneming, jouw team of werkzaamheden? De Preventie Route begeleidt en geeft trainingen voor ondernemers, leidinggevende, teams om met passie je werk te kunnen doen en daardoor “Samen Mentaal Fit” te blijven.

Individuele begeleiding of coaching behoort ook tot de mogelijkheden.

Maar het kan ook zo zijn dat je een stapje terug wilt doen omdat je in een bepaalde leeftijdsfase zit? Je durft dit niet bespreekbaar te maken en dan wordt het lastig. In deze tijd van crisis heb je de mogelijkheid om dit voor jezelf uit te zoeken. De Preventie Route kan je hierbij helpen. Je staat hier niet alleen voor.

Bij “Zinvol Werken” past ook een “Zinvol Leven”? Nu we een stuk minder prikkels van buitenaf hebben, kan het zijn, dat je privé niet lekker in je vel zit? Dit heeft mogelijk invloed op je werk. Je zou dit graag bespreekbaar willen maken met een onafhankelijk persoon. De Preventie Route kan je hierbij helpen. Vooral om “Samen Mentaal Fit” te blijven!

Heb je ondersteuning nodig of wil je je verhaal kwijt, stuur dan een mailtje  naar marjolein@preventie-route.nl! Samen kunnen we kijken om de middelen die we hebben om via telefoon, face-time, skype hoe de Preventie Route jou kan helpen. Bel gerust 06-50664407.

Met Passie je werk doen!
« Terug