Referenties

Referenties

We kunnen je van alles over onze duurzame inzetbaarheidsroute en coaching voor mentale fitheid en gezonde medewerkers vertellen, maar het is natuurlijk nóg beter om mensen met ervaring aan het woord te laten. Lees onze referenties!

“Preventie- & Vitaliteitstraject; Top Coach”!

Een aantal maanden geleden startte een medewerker van een Brabants Ziekenhuis bij Marjolein Roorda, een Preventie- Vitaliteitstraject. Als feedback gaf deze medewerker deze onderstaande reactie. Hier doe ik  het voor, de glimlach weer terug op het gezicht en de glimmertjes in de ogen!

“Dankjewel dat je mij weer hebt durven/leren kijken naar mezelf en mijn omgeving. Dat je mij weer vertrouwen hebt gegeven en geloof in mezelf! Je bent een TOP coach en een mooi mens ! Ik zal nog vaak aan je denken, met een glimlach!”                                                                                Medewerker Brabants Ziekenhuis

“Een prachtige referentie Vitaliteit en Werk-Privébalans”

De PMO is bij ons uitgevoerd onder leiding van de Preventie Route; Marjolein Roorda. Voor het fysieke onderzoek heeft zij samengewerkt met een landelijke organisatie waardoor er een betrouwbare branche-vergelijking gemaakt kon worden.

Marjolein heeft ons het hele traject vanaf de kick-off, waarin zij alle medewerkers heeft geïnformeerd over wat de PMO precies inhoudt, tot aan de eindrapportage met aanbevelingen goed meegenomen en geïnformeerd. Wij hebben daarbij Marjolein ervaren als een professionele en prettige gesprekspartner.

Marjolein is duidelijk over waar haar expertise ligt en waar niet. Zij werkt daarom samen met gespecialiseerde professionals waarmee zij ook invulling kan geven aan gewenste opvolgingsacties.

 

Het Dagelijks Bestuur van Hekkelman Notarissen

 

 

 

“Een aanrader voor wie vitaler in het leven wil staan”

“Mijn ervaring met Marjolein van de Preventie Route is erg positief. Ze weet precies de vinger op de zere plek te leggen, ook als je dit eigenlijk niet wilt horen. Haar begeleiding was erg open en prettig en ze liet mij praten, in plaats van dat er tegen je gepraat wordt. Samen hebben we gekeken welke oplossing het best bij mij past en dat voelde erg prettig! Ik kan iedereen de Preventie-Route aanraden, als je je meer bewust wilt worden van datgene wat je nu aan het doen bent met je werk of in je prive-situatie waardoor je vitaler door het leven kunt gaan.”

  • Anoniem, accountmanager zakelijke dienstverlening

“De online preventietool gaf me inzicht”

“Mijn ervaring met de Preventie Route en met Marjolein Roorda is meer dan goed en bovenal waardevol! Ik kwam bij Marjolein terecht toen ik steeds harder ging werken, met minder resultaat. Oververmoeid, gedreven door verantwoordelijkheid en plicht. De online preventietool gaf me heel duidelijk inzicht in wat ik aan het doen was. Ik heb handvaten ontvangen waar ik mee aan de slag ben gegaan.

Marjolein is duidelijk, professioneel en empathisch. Ze durft ook te zeggen wat je eigenlijk niet wilt horen. Haar begeleiding heb ik als bijzonder prettig ervaren. Samen hebben we gekeken wat goede oplossingen zijn om herhaling te voorkomen. Voel me vitaler en fitter.

Het mooie van de Preventie Route is dat het inzicht kan geven voordat je uitvalt. Bij sturen voordat het te laat is. Dat is toch wat je wilt!”

  • Ivonne Tusveld, corporate recruitment & arbeidsmarktcommunicatie

“Wil jij ook weten hoe je fysiek en mentaal ervoor staat”

Ik heb 2 preventieve- vitaliteitsgesprekken met Marjolein van de Preventie Route als prettig ervaren en diverse bruikbare tips gekregen. Het was voor mij een goed advies om me nu te focussen op die zaken waarop ik momenteel wel invloed kan hebben. Ik laat nu even de huidige werksituatie voor wat ‘tie is, in de wetenschap dat daaraan nu achter de schermen intensief aan wordt gewerkt en dat dit nog even tijd nodig heeft. Het duurzame inzetbaarheidstraject; PMO vind ik een goed instrument om een blauwdruk te krijgen van hoe je er fysiek en mentaal voor staat; ik hoop dat dit een structureel vervolg krijgt binnen het bedrijf waar ik werkzaam ben.

  • Anoniem, medewerker zakelijke dienstverlening

“Een warme aanbeveling voor bewustwording en vitaliteit”

“Onze ervaring met Marjolein Roorda als HR-adviseur is uitstekend en krijgt van ons een hele warme aanbeveling!  Marjolein heeft veel betekend voor ons bedrijf, als we kijken naar: het reduceren van het ziekteverzuim, bevorderen van ons generatiemanagement, het inzetten van duurzame inzetbaarheidsroutes met PMO en het stimuleren van de mobiliteit en ontwikkeling van onze medewerkers.

Voor ons bedrijf was het erg belangrijk om de bewustwording over hun vitaliteit en eigen verantwoording te creëren bij onze medewerkers. Nu naar 6 jaar blijft ons verzuimcijfer nog steeds laag (4.5%). Marjolein heeft een belangrijke bijdrage hierin geleverd, samen met het MT en de leidinggevenden.  Ze schuwt niet om het gesprek aan te gaan met medewerkers die regelmatig verzuim lieten zien of niet optimaal functioneerden. Onze medewerkers maken het verschil bij onze klanten was haar motto en daardoor is onze klanttevredenheid gestegen naar een 9,3. Marjolein is authentiek, duidelijk, non-nonsens en professioneel”.

Wij wensen haar veel succes met de Preventie Route, dit is haar op het lijf geschreven!

  • Fedde Janssen, general manager

 

×