Plan van Aanpak

Plan van Aanpak

Uit het intake gesprek hebben wij bedrijfsspecifieke informatie ontvangen. Met deze informatie gaat de Preventie Route een aanpak schrijven voor een Preventief Vitaliteitbeleidsplan. Het plan bestaat uit;

  • Doelstelling; Waarom het belangrijk is voor jouw bedrijf of organisatie om “Samen Mentaal  Fit” te blijven voor nu en in de toekomst?
  • Probleemstelling; Waar loop je als bedrijf/organisatie tegenaan? Wat zijn de uitdagingen?
  • Werk wijze; Hoe gaan we het doen? Welke mogelijkheden zijn er? Wat is hiervoor nodig? Wat zijn de tijdslijnen?

Uit de Plan van Aanpak ontstaat er een Route die afgestemd is op jouw organisatie en die wij gezamenlijk gaan uitvoeren. Deze Route is het startpunt en kan tussentijds geëvalueerd een aangepast worden.

De Preventie Route met de programma’s wordt op maat aangeboden en sluit aan bij de waarden van jouw bedrijf of organisatie. Om draagvlak te creëren betrekken wij graag leidinggevenden en medewerkers (projectgroep) erbij om “Samen Mentaal Fit blijven” voor nu en in de toekomst. Medewerkers ervaren het als prettig dat hun werkgever investeert in haar medewerkers.

Neem contact op voor een vrijblijvende intake! Eén persoonlijk aanspreekpunt met een totaal aanpak van aanvullende diensten waarmee de Preventie Route jou kan ondersteunen en/of ontzorgen.