WERKGEVERS

Voor werkgevers die grip willen houden op ziekteverzuim

Wil jij als werkgever grip houden op ziekteverzuim? Dan is het inschakelen van de Preventie Route de juiste keuze! Wij zijn er in gespecialiseerd om op een eigentijdse manier, samen met jou, te onderzoeken wat er nodig is voor jouw bedrijf of organisatie. Voor vitale en gemotiveerde werknemers en voor werkgevers die het beste in hunzelf naar boven halen. Blijf gezond met ons preventie- en vitaliteitsplan!

Ontwikkelen en groeien

Bij ons kennismakings- en intake gesprek nemen wij jullie graag mee in wat de geïntegreerde aanpak van de Preventie Route inhoudt. We stemmen samen met jou af wat er speelt binnen het bedrijf, de organisatie, afdelingen en teams. Wij vinden het belangrijk om samen te kijken hoe langdurig-, onnodig- en frequent ziekteverzuim kan worden voorkomen door een preventief vitaliteitsplan op te stellen. Een businesscase, door ons opgesteld, kan een onderdeel zijn om te laten zien wat de financiële risicobesparing is als je een Preventief Vitaliteitsbeleid gaat toepassen in jouw bedrijf of organisatie.

Een vitaliteitsplan voor werkgevers en werknemers

Het positief benaderen van gezondheid en gedrag en het nemen van eigen verantwoordelijkheid door de werknemers, is essentieel om de duurzame inzetbaarheid (mobiliteit) te stimuleren bij jouw werknemers. Voor nu en in de toekomst. Dit levert  een big smile op voor alle partijen en heeft invloed op het werkgeluk, de productiviteit en innovatiekracht van de medewerkers. Een win-win situatie voor jou als werkgever. En dat wil toch iedereen!

Bij de Preventie Route heb je Marjolein als aanspreekpunt, die samen met een team van professionals, de complete ‘route’ voor jou als opdrachtgever regelt. Tevens is er de mogelijkheid om samen met Marjolein Roorda en het gehele team/afdeling aan de slag te gaan om ‘samen mentaal fit’ te blijven.