WERKNEMERS

Werkstress verminderen voor werknemers

De Preventie Route kan jou helpen om door een bepaalde levensfase heen te komen. Jij bent iemand die zijn of haar eigen verantwoordelijkheid neemt om mentaal fit te blijven. Voor nu en in de toekomst. Jij beseft dat we in een uitdagende tijd leven, waarin veel van je wordt gevraagd, of het nu in de privésituatie is of op het werk.  De Preventie Route helpt werknemers om werkstress te verminderen voor de juiste werk-privébalans.

Slecht slapen, slechte voeding en veel werkstress

Jij wilt graag eigen regie houden en je weet niet waar het nu exact aan ligt dat dit niet lukt? Je kunt slecht slapen, je beweegt te weinig, let niet op je voeding, je hebt veel werkstress, last van faalangst, een kort lontje, etc. Dit kan komen door bijvoorbeeld:

  • jonge kinderen,waardoor je niet aan jezelf toekomt
  • je hebt een ziek familielid waarvoor je mantelzorger bent
  • er is een reorganisatie op het werk en je voelt je onzeker over of je wel kunt blijven
  • je wilt graag verder groeien in je ontwikkeling, bijvoorbeeld op je werk, maar je krijgt niet de mogelijkheden voor persoonlijke groei
  • je wilt graag leren om je grenzen beter aan te geven, maar je weet niet hoe je dit het best kunt doen
  • je werkzaamheden zijn gewijzigd door een andere strategie van het bedrijf, waardoor jij jouw werkzaamheden niet meer leuk vindt. Wat nu?
  • je hebt een bepaalde leeftijd en wilt graag minder uren gaan werken, maar kan dat wel?

Leer de do’s & dont’s voor werknemers

Wij kunnen jou helpen in de levensfase waarin jij je op dit moment bevindt. De Online Preventietool geeft je inzicht in jouw gedrag, patronen, overtuigingen en talenten. Wij kunnen samen met jou de uitkomsten van de vragenlijst doornemen en tips en adviezen geven waardoor je goed in je vel komt te zitten. Een gezonde leefstijl, daar draait het om!