OVER ONS

Wie is Preventie Route?

Positieve gezondheid en positief gedrag en jouw eigen verantwoordelijkheid hierin nemen: daar staat Marjolein Roorda (1965) voor! Marjolein vindt dat een vitaal leven voor iedereen is weggelegd, maar je krijgt het niet kado! Bewustwording speelt een belangrijke rol, zowel bij de werkgever als bij de werknemer vindt zij. En dat is in deze tijd belangrijker dat ooit om duurzaam inzetbaar te blijven! Wie is Preventie Route? We stellen ons graag aan je voor!

“Vitaliteit en mobiliteit zijn sleutelbegrippen”

De afgelopen 25 jaar heeft Marjolein als HR-verantwoordelijke, leidinggevende, sales-verantwoordelijke en voormalig eigenaar van haar Praktijk Vitalein ‘uw stress onze zorg’ (10 jaar) gemerkt dat het stressgehalte bij werkend Nederland steeds hoger wordt. Dit leidt zelfs tot psychische en chronische klachten. Het duurzaam inzetbaar houden van werknemers is voor iedere werkgever – hoe klein of groot ook – een uitdaging. Vitaliteit en mobiliteit zijn sleutelbegrippen volgens Marjolein. Een goed voorbeeld is dat uit onderzoek blijkt dat wij in Nederland een hoog stressniveau normaal vinden en accepteren. Wat is normaal? Marjolein vindt dat dit anders kan en moet!

Werken aan werkdruk

De bal ligt zowel bij de werkgever als bij de werknemer, om dit gezamenlijk aan te pakken en op een acceptabel niveau te brengen. Hierdoor krijgt de werknemer een vertrouwd en positief gevoel over de werkgever. Dit heeft op zijn beurt invloed op het werkgeluk, de productiviteit en op de innovatiekracht van medewerkers. Het is een win-winsituatie voor beide partijen en dat wil toch iedereen!

Wie is Preventie Route en hoe kunnen wij jou helpen?

Marjolein is Preventie- en vitaliteitsconsulent/coach en is gespecialiseerd in mental coaching en stress- en burn-outcoaching. Marjolein wordt vaak ingezet als preventiecoach. Ze heeft een bedrijfskundige achtergrond.

Bij de Preventie Route heb je Marjolein als aanspreekpunt, die samen met een team van professionals de complete ‘route’ regelt voor jou als opdrachtgever!

Preventie Route werkt samen met professionals: